Mooiste en luxe hotels Formentera

Formentera is prachtig als vakantie bestemming. De mooie zandstranden en het kraakheldere zeewater doen je denken alsof je op één of ander tropisch eiland bent in het Caribisch gebied. Om je welverdiende vakantie helemaal compleet te maken boek je natuurlijk een mooi appartement of luxe hotel. Om je een beetje op weg te helpen en je werk uit handen te nemen hebben wij de mooiste en luxe hotels op Formentera voor je op een rijtje gezet.

Hotel RUI La Mola

Zo is ten eerste hotel RUI La Mola een geweldig mooi en luxe hotel direct aan zee, die met maar liefst 4 sterren geclassificeerd is. Dit moderne en relaxte hotel in Playa Migjorn is rustig gelegen, heeft ruime kamers en bungalows en is uitstekend geschikt voor stellen met of zonder kinderen. Voor de kinderen is er een leuke kinderclub aanwezig en de ouders kunnen relaxen in de aanwezige Spa. ’s Avonds kun je genieten van de heerlijkste buffetten in het restaurant.

Tahiti

Een ander mooi en luxe hotel is Tahiti. Dit kleinschalige hotel heeft 3.5 sterren en ligt op één van de mooiste plekjes van Formentera, Playa Es Pujols. Er is gratis WIFI in de openbare ruimtes en op de kamers. Het mooie hotel ligt direct aan het heerlijke witte zandstrand en het gezellige centrum van Playa Es Pujols ligt op nog geen 50 meter afstand.

Blanco Hotel Formentera

Blanco Hotel Formentera is eveneens een heerlijk luxe en mooi hotel op dit bijzondere eiland. Het personeel is immens vriendelijk en het hotel heeft niet voor niets 4 sterren gekregen. De kamers zijn erg netjes onderhouden en stralen romantiek uit. Bovendien ligt het hotel op een heerlijke locatie op maar twee minuten lopen van het fijne zandstrand van Playa des Pujols.

Er zijn uiteraard nog veel meer mooie en luxe hotels op Formentera. Welke dat allemaal zijn lees je op deze pagina.