Huis huren

De luxe van een hotel is heerlijk, je hoeft immers nergens over na te denken want alles wordt voor je geregeld. Je hoeft geen boodschappen te doen en je bed wordt voor je opgemaakt. Staat het je totaal niet aan om een hotel te boeken op Formentera dan is er ook de optie om een vakantie huis te huren. In een vakantie huis ben je helemaal vrij. Er zijn geen vaste tijden wanneer het ontbijt geserveerd wordt of de lunch. Nee, je bepaalt helemaal zelf wanneer je ontbijt, luncht en dineert. Veel toeristen vinden de vrijheid van een vakantie huis veel fijner. Je hebt meer privacy en het is rustiger dan wanneer je in een hotel verblijft.

Diverse huizen

Je hebt op Formentera keuze uit diverse huizen die je kunt huren. Er zijn prachtige huizen te huur vrijwel direct aan het strand maar gaat je voorkeur uit om in de natuur en tussen het groen te zitten dan is dat ook geen probleem op het idyllische eiland. Er zijn huizen te huur van groot tot heel klein en van voordelig tot prijzig.

Formentera is ontzettend leuk om met familie of vrienden te bezoeken en in dat geval is het evenmin een probleem om een huis voor meerdere personen te huren. Er zijn zelfs huizen te huur waar je met 12 personen in kunt verblijven. Met meerdere personen in een vakantie huis is toch ook veel intiemer dan met z’n allen in een hotel?

Meerdere personen een huis huren

Bijkomend voordeel als je met meerdere personen een huis huurt op Formentera is dat je de kosten kunt delen. In veel gevallen ben je dan ook nog voordeliger uit dan wanneer je een hotelkamer boekt. Zo zijn er huizen te huur voor ongeveer €600,- per nacht op loopafstand van de zee. €600,- klinkt natuurlijk vrij prijzig, maar stel dat je met 12 personen het huis huurt voor een week, dan blijft er nog maar €350,- per persoon over. En daar heb je dan wel je eigen privé huis voor op het adem benemende eiland Formentera met eventueel ook nog een privé zwembad. Heerlijk toch om dat met je familie of vrienden te delen? Ook als je lekker met z’n tweeën een huis wilt huren is dat mogelijk. Er zijn heerlijke kleine en intieme huisjes te huur voor een onvergetelijke en romantische vakantie.