Ervaringen

Formentera is heerlijk voor een ontspannen vakantie met z’n tweeën, samen met familie of vrienden of met kinderen. Ga je met z’n tweeën dan zijn de accommodaties heerlijk en zeer romantisch. Veel pas getrouwde stellen brengen dan ook hun wittebroodsweken door op het idyllische eiland Formentera. Een ervaring om echt nooit meer te vergeten. De meeste hotels hebben dan ook wel één of meerdere kamers die je kunt boeken voor nog meer luxe. Als je het hotel personeel van te voren verteld dat het je huwelijksreis betreft kun je een aangename verrassing verwachten bij aankomst.

RUI La Mola

Bij hotel RUI La Mola bijvoorbeeld. Dit hotel biedt een fenomenaal uitzicht op zee vanuit je kamer en bij aankomst kan er zo maar een fles champagne voor je koud staan op de kamer. Bevalt je de hardheid van de matrassen niet? Geen probleem, het wordt direct voor je opgelost door middel van zachte toppers op je bed te leggen. De bezoekers van dit hotel zijn ook zeer tevreden over de ligging net zoals hotel Tahiti. Het wordt beschreven als “een hotel gelegen op één van de mooiste plekjes van Formentera” namelijk aan het strand van Es Pujols. Ook als “heerlijk” en “super locatie” ervaren de klanten van de appartementen van Castavi. En terecht ook want de appartementen zijn ook prachtig. Iedereen die dit complex wel eens bezocht heeft, heeft het ervaren als een geweldige vakantie.

Vergelijk de ervaringen

Er zijn op Formentera heel veel prachtige hotels en appartementen te boeken. Behalve de ervaringen van de hotels en de appartementen kun je hier namelijk ook lezen hoe ze de verschillende locaties ervaren hebben, maar ook de stranden en het eten. Verstandig om alle ervaringen te vergelijken omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Door de ervaringen van anderen te vergelijken kom je uit op de accommodatie en de locatie die het meest geschikt is voor jou.