Camping

Ben je een echte fervente kampeerder en wil je het liefste je vakantie doorbrengen op het mooie en rustige eiland Formentera dan hoef je niet lang te zoeken. Het eiland heeft namelijk helemaal geen mogelijkheid om te kamperen. Er zijn geen campings te vinden en als je nu denkt dat wild kamperen toegestaan is dan moeten we je teleurstellen. Kamperen is op Formentera namelijk helemaal niet toegestaan.

Kamperen op Ibiza

Een andere leuke optie als je echt naar een camping wilt naar één van de eilanden van de eilandengroep de Balearen is een camping zoeken op het naast gelegen eiland Ibiza. Op Ibiza zijn namelijk wel een aantal heerlijke campings waar je je tentje op kunt zetten of er eventueel één kunt huren. Er zijn diverse campings waar je een plekje kunt reserveren voor de periode dat je er op vakantie gaat. Je kunt proberen om er op de bonnefooi heen te gaan, maar de campings zijn ook hier enorm populair en het zou toch zonde zijn als jouw favoriete camping juist dan volgeboekt is.

Camping San Antonio

Een leuke camping is onder andere te boeken in San Antonio. Zoek hier een heerlijk schaduwrijk plekje uit tussen de prachtige palmbomen en breng een bezoek aan het bruisende gelijknamige centrum van San Antonio.

Calla Bassa

Een andere fijne camping op Ibiza is gelegen in het binnenland en dat is camping Calla Bassa. Deze camping is uiterst vriendelijk en is rustig gelegen wat heerlijk is als je de drukte wilt vermijden tijdens je verblijf. Het strand bij deze camping is na een wandeling van een minuut of 10 te bereiken. Heb je zelf geen tent maar wil je wel het camping gevoel ervaren dan is camping Cala Nova de camping voor jou. Op deze prachtige camping is het namelijk ook mogelijk om een bungalow te huren al dan niet van hout. Ook zijn er ruime tipi’s te huur die volledig van canvas gemaakt zijn.