Bed & breakfast

Je gaat op vakantie en je keuze is gevallen op het mooie eiland Formentera. Na het boeken van een vliegticket naar Ibiza is het tijd om de accommodatie op Formentera uit te zoeken. Sommigen mensen zweren bij een All Inclusive hotel omdat alles voor je geregeld wordt terwijl anderen liever een appartement of villa huren omdat je dan eigen baas bent.

Populaire bed and breakfast

Wat je misschien niet verwacht op Formentera is dat er ook keuze is uit meerdere bed and breakfasts. In eigen land wordt de bed and breakfast steeds populairder om te overnachten en ook in het buitenland wint de bed and breakfast steeds meer terrein. De liefhebbers van de bed and breakfasts vinden over het algemeen het contact met de eigenaars erg fijn. De eigenaars zijn vaak erg vriendelijk en gastvrij en doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken.

Activiteiten bij een bed and breakfast

Ze zijn ontzettend trots op hun bed and breakfast en op hun prachtige eiland en vertellen daar dan ook graag over. Soms organiseren ze een gezamenlijke activiteit met alle gasten of wordt er s’avonds met z’n allen gezellig gegeten. Als je het fijn vindt wordt ’s ochtends een ontbijt voor je klaargemaakt, vaak met de heerlijkste streekgerechten maar het is uiteraard niet verplicht om in de bed and breakfast te ontbijten. Het is dan alleen even een kwestie van doorgeven of je wel of niet mee eet die ochtend. Bed and breakfasts op Formentera zijn over het algemeen voordeliger dan een verblijf in een hotel, villa of een appartement.

Ook bevinden de accommodaties zich vaker op bijzondere locaties wat erg leuk is omdat je dan tijdens je vakantie echt tussen de lokalen zit. Dus als je in eigen land altijd graag gebruik maakt van een bed and breakfast dan moet je dat ook echt eens een keer boeken voor je vakantie op Formentera.