5 sterren hotels

Op formentera zijn de prachtigste appartementen, villa’s en hotels te boeken. Het ene hotel heeft 3 sterren, een ander 4 sterren en weer een ander hotel heeft maar liefst bijna 5 sterren.

Lees beoordelingen reizigers

Hoewel het aantal sterren wel een officiële beoordeling is voor de accommodaties is het soms ook een kwestie van je eigen smaak, ervaring et cetera. Je kent het wel, je bent in een hotel geweest waar je het geweldig vond, maar als je later de beoordeling opzoekt blijkt dat het met minder sterren geclassificeerd is. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Je boekt een 5 sterren hotel en bij aankomst vind je dat het nog geen 3 sterren waard is. Hoe dat komt? Het kan een kwestie van smaak zijn maar ook wat je gewend bent.

Verblijf je voor de eerste keer in een hotel en dan ook nog met 5 sterren dan ben je hoogst waarschijnlijk diep onder de indruk van het hotel. Heb je al veel 5 sterren hotels verspreidt over de wereld bezocht dan zal je niet meer zo snel onder de indruk zijn. Raadzaam is dat je van te voren de beoordelingen van echte reizigers leest. Dus ook van de hotels op Formentera.

Best beoordeelde Hotels

De best beoordeelde hotels zijn toch wel Hotel Riu la Mola, Hotel Tahiti en Blanco Hotel Formentera. Deze hotels zijn net niet geclassificeerd met de volle 5 sterren maar wat ik al zei, door de fysieke bezoekers van deze hotels worden ze met meer sterren gewaardeerd. Lees dus de beoordelingen van de bezoekers van de hotels die je op het oog hebt en boek dan na aanleiding van de echte verhalen het perfecte hotel. Zo kom je van te voren niet voor verrassingen te staan.