4 sterren hotels

Het idyllische eiland Formentera heeft voor de meesten al de volle 5 sterren verdient en daar hoort uiteraard ook een fantastisch hotel bij als je langer dan een dag naar het eiland gaat. Je hoeft niet lang te zoeken want de hotels zijn gewoon erg mooi op Formentera.

Hotel Riu la Mola

Zo zijn er ook een paar hotels te boeken met maar liefst 4 sterren. Bovenaan staat het fantastische Hotel Riu la Mola. Dit hotel heeft zelfs nog een halve ster meer namelijk 4,5. Het hotel heeft mooie schone kamers die door het uiterst vriendelijke personeel elke dag schoongemaakt worden. De afstand naar het strand is nog geen 75 meter en voor een goed ontbijt, lunch en diner is het niet nodig om te zoeken want dat is hier ook geweldig.

Blanco Hotel Formentera

Een ander prachtig 4 sterren hotel is het Blanco Hotel Formentera. Ook dit hotel is geclassificeerd met 4,5 sterren en volgens sommige bezoekers hadden het er wel 5 mogen zijn. Het hotel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de stranden, de winkeltjes en de restaurants. Het personeel is uitermate gastvrij en doen hun best om jou een onvergetelijke vakantie op Formentera te geven. Leuk om te weten, het hotel is voornamelijk ingericht met wit tinten.

Hotel Tahiti

Tot slot Hotel Tahiti. Dit hotel is net niet met 4 sterren geclassificeerd maar met 3,5 sterren. Ga naar dit hotel als je een kleinschalig hotel zoekt. Het hotel is trendy en ligt aan het prachtige witte strand van Es Pujols. De kamers zijn fris en modern en het personeel is uitermate vriendelijk. De wekker hoef je niet te zetten want het is mogelijk om tot 12:00 te ontbijten. Behalve deze hotels die we beschreven hebben zijn er nog meer uitstekende hotels op Formentera. Welke dat zijn en wat ze je allemaal te bieden hebben vind je hier.